BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 28, 2010

entahla

Salam alaik...just a few minutes before publishing this entry, pakcik has nothing to post in this blog. Pakcik was helping a friend, doing orygamy, keh3...using old newspaper (sulat kaba lama). Actually, pakcik help friend to create an envelope to put plant samples. letihnya nak tulis english.broken. sebab pakcik baca paper star, so gatai nak tulih english. artikel dia tajuk "Sharing, caring and bitching". dia tulih sal twitter, facebook, friendster. nasib baik nak masukkan blog.terjejas holy blog.keh3. so pakcik nak tambah ckit lg..sepatutnya tajuk dia macam ni "Sharing, caring, bitching, losing, exposing, crying, ying4...". ape ntah pakcik merepek, selamat merenung

8 comments:

aishah_conteng_je said...

alaa..lain kali kalau takde idea..tulis pasal aishah je senang. hehe. gila glemer..

comel la pakcik buat sengal2 macam ni

Anonymous said...

sample ape pkcik?hehe..celosia ek? hee~

comel ke?huh

Ahmad Syahril said...

hehehe origami??? jom makan mamee... merepek??? jom makan kerepek... selamat merenung??? jom mkn ikan temenung... hehehe...

p/s: lenkali kalo takdak idea baik tulis psl nyomey... nak??? hehehe...

Anonymous said...

Puisi ini puisi cinta,
Puisi cinta buat tetamu,
bila hatimu sudah bersedia,
Dia kan mengutus jodoh buatmu...

p/s: merepek

~akuhamba~

taurus said...

loh...bnyk kali bc bru fhm... xdak idea rupanya...? seneng ja mai tgk bola kat stadium,x pun p pantai timur cr budu... nk cari budu...nakcari budu......budu oooo budu..... mkn gan nasi..... x gitu pakcik oi....

Park Chick said...

aishah,anon,syah,akuhamba dan tauruh...

pakcik saje wat2 cam xdak idea,rupanya hangpa suma xdapat idea atau mesej yg pakcik cuba sampaikan. semenaqnya pakcik nak ingatkan supaya kalo hangpa main facebook ke, frenster ke, twitter ke...hati2 kalo nak sharing, caring la konon, tau2 habih hangpa punye rahsia terexposing..dapat pulak kat yg bitching..pastu hangpa crying,losing sumtin and ying3...

Anonymous said...

eleh pkcik..blog pn same kan..kan

Ahmad Syahril said...

hehehe sbnrnya phm ja msg hg... tapi saja jaa nak mrepek kat blog hg... hehehe...

isu hg ckp tu ada betulnya... dunia intenet ni hampir2 takde sempadan... so kna hati2... hati2 kalo nak share sumthing... byk implikasi buruk...

tapi kekdg... si pengguna intenet ni ada time bengong2 (aku pun sama gak)... kekdg tak bleh nmpk natijah dia... so last2... kongsi benda2 yg tak patut... org yg wat salah kekdg dia tak perasan pun dia wat slh...

so pdpt aku... yg sedar tu kna laa pesan2 kat yg tak sedar... cthnya cm hg ni... bgus laa hg wat cmni... tapi kena ingat gak... bkn suma yg bleh phm hidden msg... cthnya cm aku ni... susah nak phm nasihat2 yg tak direct ni... huhuhu...

pepun... hrp hg teruskan usaha tegur-menegur ni... yg baik kita jadikan teladan yg buruk kita jadikan sempadan...

p/s: aku dah email doc tu tp dia tak reply pung... :(