BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 2, 2009

7DAYS WITHOUT WOMEN

Pakcik bila baca blog orang, selalunya dia mai idea macam2 nak tulih. Baca blog Aisyah pasai 60 hari tanpa lelaki...terpikiaq idea nak tulih. Tulisan ni bukan nak sindir sapa2, xdak niat langsung nak sindir sapa2, harap xdak yg terasa hati...sebagai muhasabah diri.

1) HARI DI ALAM ROH

2) HARI SAKARATUL-MAUT

3) HARI DI ALAM KUBOQ

4) HARI DI SOAL MUNGKAR DAN NAKIR

5) HARI KEBANGKITAN DI PADANG MASYHAR

6) HARI BERHIMPUN DI PADANG MASYHAR

7) HARI PENGHISABAN


5 comments:

Ahmad Syahril said...

takut bila baca artikel hg ni... bukan sebab takut tanpa perempuan... tapi takut bila pikir... pelaa nasib aku kat sana... risau...

Pak Lang Biotik said...

Ye la.. Aku ingat pak cik nak boikot pompuan gak. Tapi salah.. Huhu.. Keinsafan datang balik... Semoga semua dapat berakhir dgn 'husnul qhatimah' bkn 'suul qhatimah'. Amin..

aishah_conteng_je said...

ngeee...
pakcik takut aishah terasa la tu...
dah kebal ni..
hehe..

mekasih pakcik.

aishah_conteng_je said...

aishah ada soalan ni,
kalau imam tetinggal satu rakaat,
terawihnya..hanya satu rakaat dan salam..
yang kami makmum harus bangun buat rakaat kedua atau ikut salam?

Park Chick said...

Syah-hehe..tau xpe

Paklang-aminn..

aisyah-pakcik penah tanya benda ni kat satu org tua yg agak alim la..dia cakap kalo kita benar2 confirm dia wat 1rakaat..kita bangun n sambung lg 1rakaat.leh rujuk ustaz2 utk lebih kepastian