BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 3, 2010

Jeng3...


Oleh RAIS YEOP JOHARI rais.johari@kosmo.com.my

PORT DICKSON – Jika sebelum ini kehadiran buaya di pantai peranginan di Port Dickson sering dinafikan oleh banyak pihak, namun semalam persoalan itu terjawab apabila seekor buaya tembaga betina ditemui di pantai Ixora Permai, Tanjung Agas dekat sini.

pck-Syah...huhu...hang bayangkan dia mai masa kita tengah wat kerja dulu, masa kita dok main air, dok main sampan. Hang gelak kat aku masa aku terkejut hang mai dari belakang...masa kat pasir panjang.ngeri

6 comments:

she-G said...

err..buaya tembaga pun ade betina eh??igtkan seme satu jenis je pakcik...hehehe...jenis jantan...

Anonymous said...

kalu jantan je camane nk biak..hehe, pkcik, alhamdulillah dia xmai mase pkcik wat keje dl, dpt kita jmpe =)

Syah said...

huhuhu nostalogia... antara kenangan paling manis dlm hidup aku... susah nak dpt pengalaman cm time kita kat PD dlu... tapi syg... semua gambar2 kita dah hilang gara2 hdisk aku dah menemui ajalnya... huhuhu...

p/s: nasib baik boya tu tak kuar time hg tgh basuh sample kat pasir panjang aritu... hehehe...

Park Chick said...

she-G
keh3..Allah ciptakan makhluk ber-pasang2an. Kalo dia xde pasangan cmne nak berkembang biak. Sunnatullah begitula tp tak semestinya ada pasangan baru leh kembanngbiak, selain sunnatullah ada lagi yg kita sering terlepas pandang..Qudratullah

anon
jumpe...hmm..bile?

Syah
yup, nostalgia yg aku sendiri takleh nak tafsirkan...gambaq aku botak pun xde,keh3...tapi pengalaman 4bulan kita kat sana memang climax utk degree kita.
keh3..aku kdg2 gelak sorg..cmne aku leh ter-over feeling..cm kat amazom..hang mai kat belakang pun aku ingat boya

pck-kenangilah masa lepas

Anonymous said...

skrg la jumpe

Anonymous said...

pakcik

http://keretamayat.blogspot.com/2010/08/suami-yang-lupa.html

anon anon anon